Logo
Intra in cont | Creeaza cont Ai 0 produse in cos Cosul meu Cosul tau
Home & Garden Profesionale si industriale

Despre noi

Karcher este o marca de produse care se adreseaza atat persoanelor fizice prin aparatele de curatenie pentru casa si gospodarie, cat si companiilor care beneficiaza de spatii cu suprafete mari, prin produsele profesionale special concepute pentru acest segment. Calitatea este valoarea companiei cea mai de pret, acesta fiind si motivul pentru care si-a asumat o responsabilitate sociala privind mediul inconjurator. Astfel, s-a implicat si a sustinut curatenia, contribuid la lucrarile de restaurare a monumentelor arhicunoscute din lumea intreaga. Insa si prin controlul si supravegherea emisiilor si prin managementul produselor cu risc de poluare.

Calitatea, asa cum spuneam, este o constanta a produselor marca Karcher, ca urmare, controlul calitatii este facut de catre instrumente de precizie, moderne. Prin  intermediul sistemului Quality-Function-Deployment, cerintele si nevoile clientilor sunt transpuse in imbunatatiri aduse produselor. In cadrul companiei se dezvolta aparate care indeplinesc cerintele referitoare la durata de viata, eficienta si manevrabilitate.

Toate acestea se vor intalni, cu siguranta, in fiecare produs si aparat achizitionat de la noi, pentru care va garantam calitatea.

 

platforma silkmart by SilkWeb